Bosch Beton - Opslagbakken bij K.J. Tromp in Zuiderwoude
HomeProjekterPladsbesparende lagerbåse hos K.J. Tromp i Zuiderwoude

Pladsbesparende lagerbåse hos K.J. Tromp i Zuiderwoude

Vores kunde, K.J. Tromp, ønskede at renovere og ombygge sin virksomheds område. Oprindeligt ønskede han at opføre nye lagerbåse med betonbyggeklodser. Indtil han en dag kørte forbi Bosch Beton og så de støttemure, vi havde stående. Med vores støttemure traf han et bæredygtigt valg for fremtiden.

K.J. Tromp BV arbejder med forskellige opgaver inden for bl.a. montage af bolværker samt jord- og nedrivningsarbejde. Til opførelse af to lagerbåse overvejede vores kunde først at anvende betonbyggeklodser. Men en dag kom han forbi Bosch Beton og så forskellige støttemure stå på vores område. Herefter tog han kontakt til vores team og blev overbevist om, at hans nye lagerbåse skulle opføres af støttemure i stedet for betonbyggeklodser.

Pladsbesparende

Et ønske til de nye lagerbåse var, at de skulle kunne fyldes op uafhængigt af hinanden. Derfor faldt valget på skillevægge med fod. Her er fordelen nemlig, at begge sider kan belastes. Med støttemure sparer K.J. Tromp plads i forhold til betonbyggeklodser og er samtidig sikret stabilitet.

L-støttemure

De to lagerbåse på ca. 8 x 10 meter er opført med L200H-mure med en højde på 2 m.
L-støttemurene med hæl er specialudviklet til anvendelser med middelsvær belastning i bygge- og anlægssektoren. Hælen gør muren mere stabil, så muren kan holde til en større belastning. Skulle vores kunde ønske det, kan han efter montagen vælge at få muren beklædt med en gabionvæg eller et stakit.

Yderligere oplysninger

Vil du vide mere om dette projekt eller om, hvilke skræddersyede løsninger vi kan tilbyde med vores støttemure til lagerung? Så kontakt vores rådgivere helt uforpligtende.