Bosch Beton - Radius keerwanden voor uitzichtpunt in Rhenen
HomeProjekterBuede støttemure til udsigtspunkt i Rhenen

Buede støttemure til udsigtspunkt i Rhenen

Tegningerne til det nye udsigtspunkt ved Nedre Rhin i den hollandske by Rhenen omfattede en halvcirkelformet mur. Til dette projekt har Bosch Beton fremstillet specialdesignede buede støttemure. Murene er efterfølgende blevet beklædt med murværk. Der er også anvendt støttemure til anlæggelse af en rampe op til selve udsigtspunktet.

Syd for Rhenen by ligger oplandsområderne Rhenen og Rijnburg. Den fantastiske udsigt over Nedre Rhins opland har gjort området til en populær cykel- og vandrerute. For at så mange som muligt skal kunne nyde området fuldt ud er der nu opført et udsigtspunkt med kig over oplandet. Panoramapunktet er opført med specialfremstillede buede støttemure fra Bosch Beton.

Skræddersyet løsning

Støttemurene til dette projekt er designet specielt til formålet. I samarbejde med vores ordregiver, entreprenørfirmaet Jos Scholman, tog vi udgangspunkt i kunden ønsker og krav. Da tegningerne til udsigtspunktet omfattede en halvcirkelformet mur, var der et behov for buede støttemure. Disse støttemure producerede vi efterfølgende på vores fabrik i Barneveld. Der er ikke kun anvendt støttemure til opførelse af selve udsigtspunktet, men også til anlægning af en rampe, som gør dette skønne sted tilgængeligt for alle.

Finish

Til dette projekt leverede vi vores støttemure med hæl, som gør det nemt at opsætte murværk. Selve støttemurene er ikke længere synlige, da de er blevet beklædt med murværk. Oven på støttemurene er der monteret et rækværk, så alle er i sikkerhed, når de nyder udsigten over det smukke hollandske landskab.

Yderligere oplysninger

Vil du vide mere om dette projekt eller om, hvilke skræddersyede løsninger vi kan tilbyde med vores støttemure til jord & have, sport & rekreation eller specialopgaver? Så kontakt vores rådgivere helt uforpligtende.