Sterke keerwanden in papierloods van Van Gerrevink Recycling, Apeldoorn
HomeProjekterRobuste støttemure i papirhal hos genvindingsvirksomhed

Robuste støttemure i papirhal hos genvindingsvirksomhed

Genvindingsvirksomheden Van Gerrevink Recycling søgte en robust løsning til adskillelse af deres papirhal og værksted. Bosch Betons støttemure levede op til alle deres krav. Vores præfabrikerede betonelementers styrke og trykstyrke var den perfekte løsning på opgaven for virksomhedsejeren.

Van Gerrevink Recycling har siden 1879 specialiseret sig i professionel bortskaffelse og genvinding af affaldsstrømme til værdifulde råstoffer. Virksomheden arbejder for private kunder, virksomheder og offentlige institutioner i det centrale og østlige Holland.

Afskærmning

Papirhallen er en af de vigtigste dele af genvindingsvirksomheden. Her forarbejdes papiraffald. Kunden havde behov for at etablere et værksted, og til dette formål skulle hallen opdeles i to. I den forbindelse var det vigtigt, at der blev etableret en god adskillelse mellem værkstedet og papirhallen, da papirforarbejdningen producerer store mængder støv, som ikke må komme ind på værkstedet.

Stabilitet

Da skillemuren skulle kunne holde til, at der bliver presset papir op ad den, var det vigtigt at vælge en stærk og stabil mur. Ofte vil man anvende en muret mur eller betonbyggeklodser til formålet, men ulempen ved disse løsninger er, at de ikke er stærke eller stabile nok. Fordelen ved støttemure er desuden, at de kan forankres i jorden. Netop den store styrke og trykstyrke var årsagen til, at ejeren valgte støttemure fra Bosch Beton.

Glat væg

Hos genvindingsvirksomheden i Apeldoorn monterede vi 15 meter L-støttemure med hæl i en højde på 4 meter. På grund af hallens store højde kunne vi montere støttemurene i hallen direkte fra vores lastbil. Montagen gik hurtigt, og vores kunde er meget glad for det færdige resultat: en flot, glat mur, som kan tåle, at der presses papir op ad den, uden at den knækker. Den bedste løsning til opgaven. Virksomheden er også meget tilfreds med samarbejdet med Bosch Beton.

Yderligere oplysninger

Vil du vide mere om dette projekt eller om skræddersyede løsninger, vi kan tilbyde med vores støttemure til opbevaring? Så kontakt vores rådgivere helt uforpligtende.

Sterke keerwanden in papierloods van Van Gerrevink Recycling, Apeldoorn
Sterke keerwanden in papierloods van Van Gerrevink Recycling, Apeldoorn