Bosch Beton - Keerwanden zorgen voor zitplekken in openbaar park Roesskovsvej in Odense (DK)
HomeProjekterSiddepladser med støttemure i Bolbro ungepark

Siddepladser med støttemure i Bolbro ungepark

I Bolbro i det vestlige Odense er parken ved Roesskovsvej blevet renoveret. Her er anvendt støttemure fra Bosch Beton til at skabe niveauforskelle i parken. Resultatet er et siddemiljø, som kan holde til lidt af hvert. Vores kunde monterede selv murene på stedet.

En park til unge

Et positivt projekt, der fremmer fællesskabet! I Odense har en række parker i bydelen Bolbro fået en grundig makeover, så de unge nu har fået et sted at hænge ud sammen.
I den forbindelse har parken ved Roesskovsvej gennemgået en omfattende renovering og er blevet et samlingssted for byens unge. En vigtig del af projektet var siddemiljøer, som skulle kunne holde til noget. Derudover er der etableret et dansegulv, endda med diskokugle!

Finish i høj kvalitet

Bosch Beton kunne hurtigt levere 48 L-støttemure uden hæl med en højde på 75 cm og en længde på 2 meter. Vores kunde skar selv murene til og monterede dem med sin egen løfteklemme. Valget faldt på støttemure fra Bosch Beton, fordi vi var i stand til at levere hurtigt, og på grund af den høje kvalitet af elementernes finish.

Den nye park blev officielt indviet i december 2019.

Yderligere oplysninger

Vil du vide mere om dette projekt eller om skræddersyede løsninger, vi kan tilbyde med vores støttemure til jord og have? Så kontakt vores rådgivere helt uforpligtende.