Bosch Beton - Biogasinstallatie Lower Drayton Farm in Staffordshire (UK)
HomeProjekterSilo opført af støttemure til biogasanlæg i Staffordshire

Silo opført af støttemure til biogasanlæg i Staffordshire

Lower Drayton Farm er et familiefirma i Staffordshire, Storbritannien, hvor tredje generation nu står ved roret. For at sprede deres indtægter og skabe nye muligheder på gården realiserede familien et biogasanlæg til produktion af bæredygtig energi. De fire Bosch Beton plansiloer på 50 x 22 meter hver er en vigtig del af biogasanlægget.

Bower-familien ejer 283 hektar jord, som hovedsageligt bruges til oksekød og korn. Ligesom andre landmænd var også dette familiefirma nødt til at søge alternative indtægter. Fordi der er stor interesse for og efterspørgsel efter bæredygtig energi besluttede Lower Drayton Farm sig for at investere i et biogasanlæg og at producere så meget gas som muligt. Familien skylder de tidligere generationer meget og ønsker at fortsætte deres gode arbejde. De tidligere generationer hilste datidens teknologi velkommen og nu har familien taget nutidens teknologi til sig.

Totalløsning

Vores kunde ønskede en god løsning til hele projektet, helt fra udkastet og frem til opstillingen. I et tæt samarbejde med ARK Agriculture fra Essex har Bosch Beton og vores egen konstruktionsafdeling bestemt den rigtige opstilling. ARK Agriculture købte støttemurene til dette projekt hos Bosch Beton. Det samlede omfang af de fire siloer er 90 meter x 50 meter (l x b). En af vores erfarne samarbejdspartnere sikrede derefter, at opstillingen af TWA300- og LA300G-støttemurene på stedet forløb godt. Støttemuren som kan belastes med et akseltryk på 15 tons, har en nettohøjde på 3 meter og er designet specielt til biogassiloer.

Maksimalt udbytte

Biogas er en bæredygtig energikilde, som gør det muligt at reducere CO2-udledningen. En af mulighederne for produktion af biogas er fermentering af majs. For at kunne anvende majs i biogasanlæggets rådnetank kræves der som minimum et lager på mindst halvandet år. Landmanden starter ofte med at oplagre majs længe før opstart af biogasanlægget. Ren, ordentlig og lønsom oplagring af råvarer er af afgørende betydning for et biogasanlæg. På Lower Drayton Farm bruger ejerne anlægget til at producere biometan og strøm, hvorved flere afgrøder finder anvendelse.

Ren plansilo

Som landmand forstår vores kunde vigtigheden af afgrøder og ensilering af disse. I den forbindelse er en god, ren plansilo af afgørende betydning. For på den måde undgås der spild af grovfoder. Med støttemurene fra Bosch Beton bygger man en plansilo, som er nem at holde ren. Siloen sikrer, at ensilering af grovfoder foregår så effektivt og virkningsfuldt som muligt.

Yderligere oplysninger

Vil du vide mere om dette projekt eller om, hvilke skræddersyede løsninger vi kan tilbyde med vores støttemure til biogasanlæg? Så kontakt vores rådgivere helt uforpligtende.

Byg din plansilo

Med vores 3D-generator bygger du din egen plansilo i tre trin Bestem hvad du skal bruge siloen til, vælg en murtype og indtast målene på din plansilo og akseltrykket. Vælg en befæstelsestype, eventuelt tilbehør og ekstra serviceydelser. Inden for tre arbejdsdage efter modtagelse af din forespørgsel modtager du uden forbindende vores rådgivning, som tager højde for dine behov og ønsk