Bosch Beton - Special keerwanden voor appartementencomplex ‘De Jonkvrouw’ in Geldrop
HomeProjekterSpecialstøttemure til “De Jonkvrouw” i Geldrop

Specialstøttemure til "De Jonkvrouw" i Geldrop

Nær stationen i Geldrop har entreprenørfirmaet Huybregts Relou opført et nyt boligkompleks med navnet “De Jonkvrouw”. For at udligne niveauforskelle i forbindelse med projektet og modvirke vibrationer leverede vi støttemure til vores ordregiver, Strukton Civiel. De specielle L-støttemure forberedte vi på vores fabrik.

Entreprenørfirmaet Huybregts Relou har opført tre lejlighedskomplekser langs jernbanen nær Geldrop station. Der er tale om ca. 200 lejligheder i forskellige størrelser: handicapboliger, ældreboliger, almene boliger og private udlejningsboliger. Udendørsarealerne omkring “De Jonkvrouw” får et parklignende udseende med gangstier og masser af beplantning.

Specielle L-støttemure

Til udligning af niveauforskelle diverse steder leverede vi vores 4 meter høje L-støttemure til vores ordregiver, Strukton Civiel. Ud over udligning af niveauforskelle sikrer støttemurene også, at man i lejlighederne ikke mærker vibrationer fra forbikørende tog.

Leveringen af murene til det nye lejlighedskompleks fandt sted i to faser. De specialfremstillede detaljer på betonstøttemurene forberedte vi på vores moderne fabrik i Barneveld. I alt sendte vi lidt over 50 støttemure til Geldrop.

Service

For at sikre en problemfri opsætning besøgte en af vores projektledere byggepladsen på forhånd for at gennemgå alle enkeltheder. Vores Serviceteam bistod med selve opsætningen på pladsen.

Støttemurene blev leveret i to faser. Fase 1 blev opsat før opførelsen af lejlighedskomplekserne, og fase 2 blev opsat i afslutningsfasen. På grund af de vanskelige adgangsforhold til byggepladsen var opsætningen af murene en arbejdskraftkrævende og udfordrende opgave. Støttemurene står næsten klos op ad bygningernes mur. Vi opsatte murene med den hydrauliske vakuumløftetang og vores akku-løftetang.

Engineering

Vores Engineering-team foretog beregninger og udarbejdede tegninger til opsætning af støttemurene til dette nybyggeri. L-støttemuren med hæl er specialudviklet til anvendelser med mellemsvær belastning i bygge- og anlægssektoren og fås i forskellige højder.

Yderligere oplysninger

Vil du vide mere om dette projekt eller om, hvilke skræddersyede løsninger vi kan tilbyde med vores støttemure til veje & trafik? Så kontakt vores rådgivere helt uforpligtende.