Bosch Beton - Keerwanden voor appartementen Collegepark Zwijsen in Veghel
HomeProjekterStøttemure som indgang til lejligheder i Collegepark Zwijsen

Støttemure som indgang til lejligheder i Collegepark Zwijsen

Den tidligere gymnasiebygning for Zwijsen College i den hollandske by Veghel har fået en gennemgribende ombygning. I bygningen har projektudvikleren indrettet bæredygtige lejligheder: Collegepark Zwijsen. Ved indgangen til de nye boliger er der anvendt L-støttemure fra Bosch Beton til udligning af en niveauforskel. Hermed er der opstået små forhaver til de nye beboere.

Specialfremstillede støttemure

Lejlighederne i Collegepark Zwijsen ligger højere end jordniveauet. Til udligning af denne højdeforskel er der anvendt støttemure fra Bosch Beton. Mellem støttemurene er der opsat trapper, som giver adgang til boligernes hoveddør. Derved er der opstået små private forhaver til stueetagens beboere. Ud over standardstøttemure har vi også leveret specialfremstillede støttemure. Vores Engineering-team stod for tegningerne, og murene blev efterfølgende produceret på vores fabrik.

 

Flot finish

Vi leverede støttemurene på byggepladsen, hvorefter entreprenørfirmaet Van den Berk B.V. stod for opsætningen af murene med vores specialløftetang. Entreprenøren opsatte i alt ca. 100 meter L-støttemure med hæl i højder varierende fra 75 til 125 cm. Til dette projekt var der bevidst valgt Bosch Beton-støttemure på grund af den flotte finish.

Bæredygtighed

De gamle undervisningslokaler på det tidligere gymnasium er i dag blevet til et bæredygtigt lejlighedskompleks. Hver lejlighed kan benytte den elektricitet, som produceres af solcellerne. Boligkomplekset har givet forskellige nedrivningsmaterialer nyt liv. Og bæredygtighedsaspektet går igen i udendørsarealerne omkring det tidligere gymnasium.

Forhøjet terrasse

I Zwolle har vi udført et lignende projekt. Kajhusene i kvarteret Stadshagen har terrasser, som samtidig udgør en indgang til boligerne. Også her har vi opsat støttemure til udligning af en niveauforskel. Her kan beboerne nu nyde sommeren på deres forhøjede terrasse.

Yderligere oplysninger

Vil du vide mere om dette projekt eller om, hvilke skræddersyede løsninger vi kan tilbyde med vores støttemure til jord & have? Så kontakt vores rådgivere helt uforpligtende.