Bosch Beton - Keerwanden vervangen legoblokken bij Lekhaven in Wijk bij Duurstede
HomeProjekterStøttemure erstatter betonbyggeklodser hos Lekhaven i Holland

Støttemure erstatter betonbyggeklodser hos Lekhaven i Holland

Hos byggevareleverandøren Lekhaven Bouwstoffen i hollandske Wijk bij Duurstede har Bosch Beton leveret LAV-støttemure til stabilisering af en oplagsplads. Her erstatter støttemurene de eksisterende betonbyggeklodser. Ud over at opnå et stabilt oplag har vores kunde også fået mere oplagsplads. Til beskyttelse af topkanten har støttemurene fået monteret et jernprofil på oversiden.

Alternativ til betonbyggeklodser

Lekhaven Bouwstoffen er leverandør af forskellige byggematerialer til bygge- og anlægssektoren i Wijk bij Duurstede. Til oplagring af nedknuste murbrokker anvendte leverandøren tidligere betonbyggeklodser. Den svære belastning gjorde imidlertid, at disse betonklodser ikke var stabile nok. Der var fare for, at klodserne ville forskubbe sig over mod den nærliggende hal. Naboernes udsigt var en anden vigtig faktor, der gjorde det relevant at finde en anden løsning.

Kraftige støttemure

Bosch Beton tilbød en specialkonstrueret løsning med LA400V-støttemure. Disse støttemure er unikke, da de har den nødvendige styrke til at optage svære tryk- og stødbelastninger. De nye støttemure erstatter betonbyggeklodserne. Da støttemurene er smallere end betonklodserne, er der opnået et stabilt oplag, som samtidig giver mere oplagsplads. Desuden passer murene perfekt til en lavere støttemur, der stod på grunden i forvejen.

I alt leverede vi 22 mure, heraf to med hæl og et antal med gering. Til montage af murene anvendte vi en sugekop, og vores serviceteam bistod med montagen på stedet. Vores kunde monterede efterfølgende en jernprofil til beskyttelse af murenes topkant.

Korrekt rådgivning og hurtig levering

Byggevareleverandøren henvendte sig til Bosch Beton for at finde en løsning på sit problem. Vi ydede ham den rigtige rådgivning. Denne rådgivning og den hurtige leveringstid, vi kunne tilbyde, betød, at vi fik ordren i hus. Fra forespørgsel til levering gik der to uger. Kunden var fuldt ud tilfreds, allerede inden opgaven var udført!

Yderligere oplysninger

Vil du vide mere om dette projekt eller om, hvilke skræddersyede løsninger vi kan tilbyde med vores støttemure til opbevaring? Så kontakt vores rådgivere helt uforpligtende.