Bosch Beton - Binnenopslag bij Triferto
HomeProjekterLagringskapacitet fordoblet med støttemure

Lagringskapacitet fordoblet med støttemure

Triferto er grossistfirma i gødningsstoffer, som det omlader og emballerer. Ved hjælp af støttemure fra Bosch Beton kunne firmaets lagringskapacitet fordobles.

Pladsen udnyttes optimalt

Virksomheden ville ekspander. Derfor besluttede Triferto sig for at udvide lagerhallen. Med vores støttemure skabte vi bokse i hallen til lagring af løst gods for at kunne emballere gødningsstofferne. I den forbindelse var det flade gulv og den tynde form en stor fordele, fordi pladsen er udnyttet optimalt. Vores støttemure type LA400G og TWA400 er blevet anvendt hos Triferto. Vi lettede kundens arbejde fuldstændigt fra projektstyring til installation af støttemurene i lagerhallen. Takket være et godt samarbejde, god kommunikation og drøftelse forløb alting efter planen. “Arbejdet er gennemført godt og er den perfekte løsning”, siger en meget tilfreds kunde.

Solide støttemure

Til effektiv adskillelse af de forskellige typer råstoffer er der brug for solide skillevægge. Blandt andet til frasortering af affaldsstrømme på genbrugspladsen eller til separation af sand, grus, murersand, blandet granulat m.m. hos driftsselskaber. Men også hos andre virksomheder, som har (brug for) lagerkapacitet, som i det her tilfælde hos Triferto.

Yderligere oplysninger

Vil du vide mere om dette projekt eller om, hvilke skræddersyede løsninger vi kan tilbyde med vores støttemure til opbevaringsløsninger? Så kontakt vores rådgivere helt uforpligtende.