HomeProjekterStøttemure som fundament til saltskur i Beilen

Støttemure som fundament til saltskur i Beilen

På den kommunale genbrugsstation i hollandske Beilen er der anvendt L-støttemure fra Bosch Beton til opførelse et saltskur. Efterfølgende er der monteret en tagkonstruktion, så saltet holdes tørt.

I samarbejde med virksomheden Houtstaal er der opført et saltskur på den kommunale genbrugsstation i Beilen. Oven på de 4 meter høje L-støttemure med hæl er der opført en tagkonstruktion. Skuret anvendes til opbevaring af vejsalt, som nu kan ligge godt og tørt. Overdækningen er i form af et skydetag, som kan tilpasses efter mængden af salt i skuret. Hermed er Beilen klar til vintervejret!

L-støttemure

Til opførelse af saltskuret er der anvendt 4 meter høje L-støttemure med hæl. Disse støttemure er specialkonstrueret til det specifikke formål med tagkonstruktionen. Støttemurene holder i mange år, og skuret er således en bæredygtig oplagringsplads.

Yderligere oplysninger

Vil du vide mere om dette projekt eller om, hvilke skræddersyede løsninger vi kan tilbyde med vores støttemure til opbevaring? Så kontakt vores rådgivere helt uforpligtende.