Bosch Beton keerwanden bij XL Distributiecentrum Heylen in Almelo
HomeProjekterStøttemure til distributionscentrum i Almelo

Støttemure til distributionscentrum i Almelo

Ved et nyt stort distributionscenter i industriområdet XL-park i Almelo i Holland har Bosch Beton opstillet specialfremstillede støttemure i 170 cm’s højde.

På vegne af Heylen Warehouses opførte VDR Bouwgroep et nyt distributionscenter i XL Businesspark Twente. Distributionscentret er beliggende på en stor grund ud til Twente-kanalen. Til denne læsserampekunde blev der specialfremstillet støttemure med en længde på 4 meter og en tykkelse på 20 cm. Støttemurene uden hæl, da hælene ikke ville passe med betongulvet, der er støbt i læsseramperne. Som adgang til hallen blev der anlagt en rampe. Ved valget af støttemurene var der taget højde for, at der skulle kunne køre tung trafik på elementernes høje side. Her kører lastbilerne ind, så netop den høje side er den, der udsættes for belastning.
Alle komponenter blev forberedt på vores fabrik, så opstillingen hos kunden forløb hurtigt og problemfrit. Vi opstillede støttemurene på stedet direkte fra lastbilen.

Svær belastning

LR-støttemuren med hæl er specialudviklet til formål med den sværeste belastning i bygge- og anlægssektoren. Da hælen giver større stabilitet, kan muren holde til en større belastning. Den samlede nettohøjde gør muren nem at opmåle og indbygge. Den robuste udførelse gør denne støttemur ideel til store belastninger.

Yderligere oplysninger

Vil du vide mere om dette projekt eller om skræddersyede løsninger, vi kan tilbyde med vores betonelementer til vej og trafik? Så kontakt vores rådgivere helt uforpligtende.