Bosch Beton - Keerwanden vormen geluidswal langs spoorlijn Nijmegen-Den Bosch
HomeProjekterStøttemure udgør støjskærm langs jernbanelinjen Nijmegen-Den Bosch

Støttemure udgør støjskærm langs jernbanelinjen Nijmegen-Den Bosch

Med støttemure fra Bosch Beton er der opført en 300 meter lang støjskærm langs gaden Genestetlaan i Nijmegen. Formålet er at mindske støjgenerne for beboerne i de nyopførte lejligheder. Renoveringen af Genestetlaan er en del af ombygningen og forskønnelsen af jernbanezonen i centrum af Nijmegen.

Støjskærm

Renoveringen af Genestetlaan bidrager til ombygningen og forskønnelsen af jernbanezonen i centrum af Nijmegen. Gaden ligger 1 kilometer i fugleflugt fra hovedbanegården, men også langs jernbanelinjen Nijmegen-Den Bosch. For at begrænse generne for naboerne er der nu opført en støjskærm med vores støttemure. Støjskærmen løber langs hele Genestetlaan og er i alt godt 300 meter lang og 2,5 meter høj.

Renovering

Det kan være vanskeligt at finde en passende bolig i universitetsbyen Nijmegen, bl.a. på grund af manglen på boliger. I 2017 opførte udlejningsfirmaet Stuworld selvstændige lejligheder til alle målgrupper på adressen Genestetlaan 228. For at dette kunne lade sig gøre, var det nødvendigt at ombygge hele gaden. Etableringen af støjskærmen med Bosch Beton-støttemure sikrer, at støjgenerne bliver reduceret.

Unik udsigt

Ud over støjskærmen er der også opført to lejlighedskomplekser på denne lokation, som arkitektonisk passer perfekt ind i omgivelserne. I boligkomplekserne er der lejligheder i forskellige størrelser. Det mest unikke er den øverste etage. Her er der etableret et fællesområde, hvor beboerne har en fantastisk udsigt over Nijmegen, broen Waalbrug og støjskærmen af betonstøttemure fra Bosch Beton.

Yderligere oplysninger

Vil du vide mere om dette projekt eller om, hvilke skræddersyede løsninger vi kan tilbyde med vores støttemure til sporeprojekter eller jord & have? Så kontakt vores rådgivere helt uforpligtende.