Bosch Beton - Keerwanden rondom het Afsluitdijk Wadden Center
HomeProjekterStøttemure ved Afsluitdijk Wadden Center

Støttemure ved Afsluitdijk Wadden Center

Bosch Beton har opstillet over 100 meter støttemure omkring vadehavscentret ved den hollandske dæmning Afsluitdijk. Vores støttemure er anvendt til opførelse af centrets terrasse og til udligning af niveauforskelle. Montage på unik beliggenhed!

Ved dæmningen Afsluitdijk ligger landsbyen Kornwerderzand, hvor Afsluitdijk Wadden Center åbnede den 22. marts 2017. Rundt om den arkitekttegnede bygning, der huser vadehavscentret, er der opstillet mere end 100 meter støttemure. Ved indgangen til Afsluitdijk Wadden Center er der monteret støttemure med skrå top, og til anlægning af terrassen er der også anvendt støttemure. Langs bygningens ene side er der desuden anvendt støttemure til opbrydning af en skråning, og endvidere fungerer en del af støttemurene til udligning af niveauforskelle. Alt efter anvendelsesformålet varierer støttemurene i højden fra 1,5 til 3 meter.

Unik montage

På grund af den unikke beliggenhed var det ikke muligt at montere alle støttemurene direkte fra lastbilen. De støttemure, som ikke kunne monteres direkte, blev monteret af vores kunde WMR Rinsumageest ved hjælp af kundens materiel.

Beskyttelse mod vandets kraft

Afsluitdijk adskiller Vadehavets saltvand fra ferskvandssøen IJsselmeer og udgør samtidig forbindelsesvejen mellem provinserne Friesland og Noord-Holland. I Afsluitdijk Wadden Center finder man alt, hvad der er værd at vide om UNESCO-verdensarven Vadehavet, fiskepassagen Vismigratierivier samt Afsluitdijk og IJsselmeer.
Afsluitdijk har beskyttet Holland mod vandets kraft i 90 år. Anno 2022 er den hollandske vandforvaltningsmyndighed Rijkswaterstaat og samarbejdsprojektet De Nieuwe Afsluitdijk i fuld gang med at fremtidssikre dæmningen.

Vi er stolte af hermed at have ydet vores bidrag til Afsluitdijk!

Yderligere oplysninger

Vil du vide mere om dette projekt eller om, hvilke skræddersyede løsninger vi kan tilbyde med vores støttemure til jord og have? Så kontakt vores rådgivere helt uforpligtende.