Bosch Beton - Hoogteverschil opvangen met keerwanden tussen tuin en stoep in Willemstad
HomeProjekterStøttemure udligner højdeforskel mellem have og fortov

Støttemure udligner højdeforskel mellem have og fortov

I en privat have i hollandske Willemstad er vores støttemure anvendt til udligning af en højdeforskel mellem have og fortov. Tidligere skrånede haven nedad, så beboerne havde et uudnyttet haveareal. Med anlægsgartnerens nye indretning af haven er dette problem løst.

Højdeforskel

I mange haver er der problemer med højdeforskelle. Dette projekt i Willemstad er et godt eksempel på, at vores støttemure kan have en vigtig funktion i sådan et tilfælde. Her er murene anvendt til udligning af en højdeforskel mellem haven og fortovet.

Haven udnyttes optimalt

Tidligere skrånede haven nedad, hvilket betød, at beboerne ikke kunne udnytte deres have fuldt ud. Anlægsgartnerfirmaet Catalpatuinen udarbejdede et nyt havedesign til beboerne. Hermed blev højdeforskellen udlignet, og havens samlede areal er nu udnyttet optimalt.

Specialfremstillet hjørne

Til dette projekt er der ikke kun anvendt støttemure i standardstørrelser, men også et specialfremstillet hjørne. Det vil sige et hjørne, vi har tegnet og fremstillet specielt til dette projekt. Støttemurene monterede vi direkte fra lastbilen. På støttemurenes bagside er der monteret et stakit.

Sikkerhed

Det får også haven til at se mere sikker ud. Kombinationen af støttemure, stakit og klatreplanter er i dette tilfælde en ideel løsning.

Yderligere oplysninger

Vil du vide mere om dette projekt eller om, hvilke skræddersyede løsninger vi kan tilbyde med vores støttemure til jord og have? Så kontakt vores rådgivere helt uforpligtende.