Bosch Beton - Sleufsilo's bij Belgische geitenhouderij in Noorderwijk
HomeProjekterTo plansiloer til belgisk gedebedrift

To plansiloer til belgisk gedebedrift

I 2016 installerede Bosch Beton to plansiloer på den belgiske gedeholder Tommy Meirs gedebedrift. Til disse siloer anvendte vi både L125HAK-støttemure på 1,25 meters højde og U-støttemure.

I 2014 blev Tommy Meir den stolte ejer af en gedebedrift i Noorderwijk. Hans arbejde som tømrer gav ham ikke nok tilfredsstillelse mere, så han søgte en ny udfordring. Af den entusiasme og foretagsomhed, som har arbejder på sin gedebedrift med, fremgår tydeligt, at han har fundet denne udfordring. Når han kommer ind i stalden om morgenen, hilser de glade geder på ham. Han malker gederne sammen med sin far, som er en stor hjælp.

Innovation

Da gedeholderen er nyskabende, har alle gederne et elektronisk nummer. På denne måde kan han se præcist, hvor meget mælk en ged giver. Han vil udvide gedebedriften med de geder, som giver mest mælk. Den største udfordring i den forbindelse er at få mest mulig mælk med så få geder som muligt. Med otte hundrede geder vil han gerne nå op på 4 liter mælk pr. ged. Om ti år skal det være ca. 1.000 geder. Der er allerede udarbejdet en plan for at udvide bedriften med en malkestald til 400 geder.

Bosch Beton plansilo

Gedeholderen havde anmodet om et tilbud på nye plansiloer fra forskellige andre producenter. Bosch Beton var ret hurtigt til at komme med en pris. Tilbuddet var korrekt, klart og prisen var fordelagtig. Det gode samarbejde med kontaktpersonen hos Bosch Beton var også stærkt medvirkende til, at gedeholderen valgte en plansilo fra Bosch Beton. Met det resultat, at vi installerede to plansiloer på 60 m længde med L-støttemure med hæl og U-støttemure på 1,25 m højde  på gården i Noorderwijk. Siloerne blev udstyret med spændebånd og lavet færdig med bitumenkit.

Den meste tilfredsstillelse finder han ved at arbejde med gederne. “Det er dejligt, når gedekiddene har det godt, og ungdyrene hopper omkring i stalden”, siger gedeholderen.

Mere information

Vil du vide mere om dette projekt eller om, hvilke skræddersyede løsninger vi kan tilbyde med vores støttemure til plansiloer? Så kontakt vores rådgivere helt uden forbindende.

Byg din plansilo

Med vores 3D-generator bygger du din egen plansilo i tre trin Bestem hvad du skal bruge siloen til, vælg en murtype og indtast målene på din plansilo og akseltrykket. Vælg en befæstelsestype, eventuelt tilbehør og ekstra serviceydelser. Inden for tre arbejdsdage efter modtagelse af din forespørgsel modtager du uden forbindende vores rådgivning, som tager højde for dine behov og ønsk