HomeProjekterTre nye plansiloer i Bad Waldsee, Tyskland

Tre nye plansiloer i Bad Waldsee

Firma Heydt GmbH har i Ravensburg-området bygget en ny plansilo med støttemure fra Bosch Beton på familien Kiblers bedrift i Bad Waldsee.

St. Georgshof, som tilhører familien Kibler, har eksisteret siden 1931, men i 2022 er der opført en splinterny stald til ca. 360 malkekøer. Foruden et moderne biogasanlæg og en maskinhal fik Heydt GmbH også tilladelse til at bygge tre nye plansiloer til denne bedrift.

Virksomheden valgte en plansilo bestående af støttemure fra Bosch Beton. Den nye plansilo er bygget med 20 LA300S- og 39 U300HÆL-elementer. Derudover er der realiseret en bagvæg med 10 LR250S støttemure, som man kan køre på. På denne måde er der bygget en kvalitetsplansilo med 3 rum, hvert på 11 meters bredde og 50 meters længde. I 2022 er der også bygget en gødningsoplagring bestående af L200HÆL-elementer.

Heydt GmbH valgte støttemure fra Bosch Beton på grund af muligheden for at opføre siloen med certificerede præfabrikerede elementer. At bygge med støttemure fra Bosch Beton er meget populær i Tyskland, fordi en forbindelsesarmering ikke er nødvendig. Blandt mange andre fordele ved disse støttemure er 20 til 30 tons akseltryk uden kantafstand. Bosch Beton garanterer også en kort leverings- og opførelsestid samt ordentlig gennemførelse.

Mere information

Vil du vide mere om dette projekt eller om, hvilke skræddersyede løsninger vi kan tilbyde med vores støttemure til plansiloer? Så kontakt vores rådgivere helt uforpligtende.

Byg din plansilo

Med vores 3D-generator bygger du din egen plansilo i tre trin Bestem hvad du skal bruge siloen til, vælg en murtype og indtast målene på din plansilo og akseltrykket. Vælg en befæstelsestype, eventuelt tilbehør og ekstra serviceydelser. Inden for tre arbejdsdage efter modtagelse af din forespørgsel modtager du uden forbindende vores rådgivning, som tager højde for dine behov og ønsk