Retaining walls civil engineering

Støttemure

Bosch beton støttemure- mange forskellige typer og størrelser

Vores kvalitet er meget konstant, vi producerer kun I af C60/75 højstyrke beton kvalitet som giver en meget glat og tæt produkt, de bedste og flotteste støttemure på markedet. På grund af vores efficiente op moderne produktions process kan vi tilbyde vores elementer til en konkurence dygtigt pris.

Det er vigtigt at en betonelement til bygge og anlægsbranchen bliver brugt på den rigtige måde sådan at den kan modstå den tryk fra jord eller vand. Vi har brugt belastning diagrammer for at illustrere de mest brugte applikationer. Har du brug for vores støttemure i en ikke standard tilpasning så er vores tekniske afdeling til din hjælp for at finde den bedste løsning til jer med den korrekte beregning.

Vores produkt med sine fantastiske egenskaber er kun I din fordel !

  • Vi producer vores betonelementer ifølge de højeste europæiske krav angående konstruktion og sikkerhed og giver en fabriksgaranti til 20 årt.
  • Vi producerer kun i C60/75 højstyrke beton, som giver en fantastisk glat og tæt overflade i kombination med den højeste modstand mod korrision. Holdbarhed er derfor meget længer.
  • Vi tester vores elementerne med en tryk-prøve i vores fabrik for at give vores kunder 100 % sikkerhed at vores betonelementer kan modstå den tryk som vi lover.
  • Bosch Beton er stædigvæk en familie virksomhed med en agrarisk baggrund, det giver korte linje, en stor fleksibilitet og vi stræber efter 100% kunde tilfredshed.
  • Levering af udhærdede elementerne som kan bruges direkte,direkt fra lager med vores lastbiler og mobilkraner til din leverings adresse.

Vi vil gerne lave det tilbud til dig for din næste projekt, og står klar med vores ekspertise. En 3D tegning vil vise dig hvordan det kommer til at se ud, og på de vedhæftede diagrammer kan du præcist se hvad dine støttemure kan modstå. Selvføligt kan vi hjælpe med den rigtige instruktioner for jordarbejd og de spørgsmål du ellers har.

L Element med hæl

L støttemure uden hæl

Faste hjørne elementer

T elementenerne med mulighed for belastning på begge sider

Gratis rådgivning

Har du brug for mere information angående BoschBeton, er du velkom til at udfylde nedenstående kontakt formular eller ring til vores konsulent på 0045-51644144.

Du kan også bruge denne kontaktformular for at modtage vores brochure med information angående BoschBeton og vores produkterne.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.