Certifikater

  • Oplagringsanlëg-af-betonelementer-centralt-beliggende-langs-A1-motorvejen-ved-Harselaar

Komo

Bosch Beton har i årenes løb opnået en række KOMO-certifikater. Disse certifikater garanterer høj kvalitet af vores produkter.

Eurocode

Vi er markedsførende indenfor fremstilling og udfærdigelse af betonelementer. Det er vi blevet ved konstant at lægge vægt på kvalitet. Hos os er du sikret, at produkterne overholder de seneste krav og normer i henhold til Eurocode.

FPC

Bosch Betons produkter lever siden 2009 op til alle gældende europæiske direktiver. Vi er FPC-ceertificerede.

C60/75

Bosch Beton leverede som de første producenter af betonelementer i Vesteuropa betonelementer af certificeret højstyrkebeton. Denne høje kvalitet gør Bosch Betons produkter særligt langtidsholdbare. Derfor tør vi give 20 års skriftlig fabriksgaranti.

MVO

Det er vores målsætning at producere i henhold til ISO 14001 før 2015. Ydermere arbejder vi konstant på at reducere CO²-udslippet.

CSC certifikat

Siden april 2017 har Bosch Beton, en af de første i hele verden, været i besiddelse af CSC-certifikatet. På verdensplan er vi endda det første hollandske betonproduktfirma med speciale i fastholdelsesvægge, der har denne certificering. Med dette certifikat demonstrerer Bosch Beton produktionen af bæredygtige og ansvarlige betonprodukter ved at opfylde en række strenge krav.