Bosch Beton - Notaris trekt de winnaars van de sleufsilo-winactie
HomeOm osNyhederVindere Bosch Beton plansilo trukket

Vindere Bosch Beton plansilo trukket

Endnu en gang kom Bosch Beton i aktion for landmænd med en særlig konkurrence. Med konkurrencen “Heart for the farmer” havde landmænd i Nederlandene, Belgien, Tyskland og Danmark mulighed for at vinde en plansilo. I eftermiddag trak notaren vinderne af denne konkurrence om plansiloer.

6 maj 2022

Hjerte til landmanden

Kampagnen “Heart for the Farmer” startede på Valentinsdag og sluttede lørdag den 30. april. I eftermiddag trak notaren vinderne af en Bosch Beton plansilo til en værdi af 15.000 eller 25.000 euro blandt alle deltagerne i denne kampagne! Vi kontakter vinderne personligt inden for fem arbejdsdage. For to år siden organiserede vi en lignende kampagne. Derefter havde landmænd i Holland og Tyskland mulighed for at vinde en plansilo.

Præmieoverrækkelse

Vi holder spændingen oppe om vinderne! Vi kontakter vinderne inden for fem arbejdsdage. Derefter følger de personlige lykønskninger og den officielle overrækkelse af prisen: Bosch Beton plansiloer. Naturligvis vil vi gøre indtryk af prisuddelingen!
>> Se indtrykket af vinderne af den tidligere konkurrence om plansiloer

Bosch Beton plansilo

Konkurrencen var åben for vores eksisterende og nye kunder i Holland, Belgien, Tyskland og Danmark. Bosch Beton stillede en plansilo til rådighed for kampagnen til en værdi af 15.000 og 25.000 euro. For dette beløb kan vinderen realisere en plansilo med f.eks. vores LA-S-støttevægge.

Landmænd i bevægelse

Landmændene er på farten, bogstaveligt og overført. Fremtiden bekymrer landmanden. Hvordan holder man et landbrug i gang i disse tider med foranstaltninger og regler? Det skal være mere bæredygtigt, men samtidig er der bekymring over indtjeningsmodellen. Alt bliver dyrere. Er det stadig rentabelt, kan vi fortsætte, skal vi investere eller ej? Vores AGRI-rådgivere hører og ser dette hver dag. Bosch Beton har et hjerte for landmænd, og derfor har vi handlet.

Gik du glip af lodtrækningen?

Gik du glip af vores lodtrækning, men er interesseret i en Bosch Beton plansilo?

Byg din plansilo

Med vores 3D-generator bygger du din egen plansilo i tre trin Bestem hvad du skal bruge siloen til, vælg en murtype og indtast målene på din plansilo og akseltrykket. Vælg en befæstelsestype, eventuelt tilbehør og ekstra serviceydelser. Inden for tre arbejdsdage efter modtagelse af din forespørgsel modtager du uden forbindende vores rådgivning, som tager højde for dine behov og ønsk