HomeOm osNyhederWin action: Bosch Beton har et hjerte for landmanden

Win action: Bosch Beton har et hjerte for landmanden

Hjerte til landmanden: vind en silo til en værdi af 25.000 €

Med “Heart for the farmer” starter Bosch Beton i dag – hvordan kunne det være anderledes – Valentinsdag med en konkurrence, hvor man kan vinde en plansilo.

14 februar 2022

Landmænd i bevægelse

Landmændene er på farten, bogstaveligt og overført. Bosch Beton har et hjerte for landmændene, og det er derfor, vi gør en indsats. Vi ønsker, at alle landmænd og entreprenører skal få gavn af det! Vores unikke kampagne for at vinde en plansilo starter mandag den 14. februar: Byg og vind en plansilo til en værdi af 25.000 €!

Bosch Beton Plansilo

Klimaet ændrer sig, og det bliver dyrere og vanskeligere at producere en god afgrøde. Godt grovfoder er grundlaget for alt og betyder en bedre mælkeproduktion for din ko. For at reducere tab og køb af ekstra grovfoder er det vigtigt med en god plansilo. En god plansilo er også økonomisk fordelagtig og holder i generationer.

Vind kampagnen

Kampagnen gælder for eksisterende og nye kunder i Tyskland og Danmark. Bosch Beton har stillet en plansilo til rådighed til en værdi af 25.000 €. Med LA-S-støttemure er det muligt at realisere den ønskede plansilo. Denne væg til siloer er fremstillet af en innovativ betonblanding af høj kvalitet, der er mere syrebestandig end standard C60/75-beton.

Alle oplysninger om, hvordan du deltager i denne unikke konkurrence, findes på den særlige konkurrenceside.

Byg din plansilo

Med vores 3D-generator bygger du din egen plansilo i tre trin Bestem hvad du skal bruge siloen til, vælg en murtype og indtast målene på din plansilo og akseltrykket. Vælg en befæstelsestype, eventuelt tilbehør og ekstra serviceydelser. Inden for tre arbejdsdage efter modtagelse af din forespørgsel modtager du uden forbindende vores rådgivning, som tager højde for dine behov og ønsk