Bosch Beton is één van de huisleveranciers voor Europees snellaadbedrijf Fastned om prefab betonfundamenten te leveren voor snellaadpalen.
HomeProjekterBosch Beton er fast leverandør til ladeoperatøren Fastned

Bosch Beton er fast leverandør til ladeoperatøren Fastned

Vi er en af de faste leverandører, der leverer præfabrikerede betonfundamenter til hurtigladestandere til den europæiske ladeoperatør Fastned. De første betonelementer leverede vi i andet kvartal 2022. I Bosch Beton har Fastned fundet en bæredygtig leverandør, der sætter grøn strøm og bæredygtighed højt på dagsordenen. Til dette europaomspændende projekt har vi udviklet en specialskabelon, der sikrer et formfast fundamentet, så Fastned hurtigt kan bygge videre på stedet.

Bæredygtigt

I dette projekt er grøn strøm og bæredygtighed centrale elementer. Ladeoperatøren ønsker at gøre grøn strøm tilgængelig til elbiler. Bosch Beton er en bæredygtig leverandør af præfabrikerede betonelementer. Ligesom vores støttemure produceres fundamenterne til ladestanderne på vores moderne, avancerede fabrik i Barneveld, hvor bæredygtighed er i højsædet. Vores CSC Gold-certifikat (fra Concrete Sustainability Council) demonstrerer, at vi producerer på en bæredygtig og ansvarlig måde. Det gør samarbejdet mellem Fastned og Bosch Beton til noget ganske særligt.

Fast leverandør

Fastned har indgået en langvarig kontrakt med Bosch Beton om produktion af betonfunderingselementer. Det gør os til en af ladeoperatørens faste leverandører. Vi producerer forud i storskala, så der altid er betonelementer på lager til afkald. Det gør det muligt for Fastned at opføre såvel fundamentet som overbygningen til deres ladestationer “just in time”. Vores funderingselementer udgør en solid og bæredygtig basis for ladestanderne.

I Holland har vi leveret fundamenter i bl.a. Maarheeze, Hoogland, Eemnes og Beilen. Derudover er der planer om levering til Weert, Venlo, Zwolle, Holten og Arnhem. Men det hænder også, at vi leverer til steder og lande i resten af Europa.

Til dette projekt er der i et samarbejde mellem vores konstruktører og Fastned udviklet en unik skabelon, som er nøje tilpasset den opretstående Fastnet-ramme. Det sikrer både formfastheden og sammenkoblingen med overbygningen. Denne specialskabelon forbliver Fastneds ejendom. Skulle samarbejdet en dag ophøre, har Fastned sikkerhed for, at de fortsat kan gøre brug af skabelonen.

Energiomstilling

At bidrage til fremtiden kræver omtanke. Hvis vi skal fremskynde den grønne omstilling, skal vi gøre det i fællesskab. Vi skal bygge hurtigere, forkorte opførelsestiden og bidrage til en bæredygtig energiomstilling. Derfor bliver vi hos Bosch Beton ved med at nytænke og udvikle, så vi går forrest i vores branche.

Om Fastned

Fastned er en europæisk ladeoperatør, som er etableret i 2012. Virksomheden ønsker at gøre grøn strøm tilgængelig for førere af elbiler og at hjælpe andre til at gå over til eldrevet kørsel. I øjeblikket kan deres hurtigt voksende netværk af ladestandere findes i Holland, Belgien, Tyskland, Frankrig, Storbritannien og Schweiz. På et kvarter kan der lades op til 300 kilometers rækkevidde for alle typer elbiler. Fastneds ladestationer ligger på steder med stor trafik. Ofte langs motorveje, men også på andre steder såsom befærdede knudepunkter i byområder.

Yderligere oplysninger

Vil du vide mere om dette projekt eller om, hvilke skræddersyede løsninger vi kan tilbyde med vores støttemure til specialopgaver? Så kontakt vores rådgivere helt uforpligtende.