Bosch Beton - Keerwanden met kokowall als geluidswand en terreinafscheiding in Boxtel
HomeProjekterStøttemure med kokowall som støjmur i Boxtel

Støttemure med kokowall som støjmur i Boxtel

Støttemure er særdeles velegnede som terrænadskillelse eller støjmur. I Boxtel, Holland, installerede Bosch Beton halvtreds betonelementer som støafskærmning.

I Boxtel realiserede Bosch Beton en terrænadskillelse, som samtidigt fungerer som støjafskærmning. Den har en finish af kokowall. En kokowall er en støjskærm med bæredygtige kokosfibre på ydersiden, hvor der kan vokse planter. Til dette projekt er der anvendt ikke mindre end halvtreds L300-støttemure med hæl på 3 meters højde. Det var vanskeligt at installere støttemurene, fordi enkelte træer skulle spares.  Men takket være den gode forberedelse, som blev udført af entreprenørfirmaet Schreuder Bouwen langs water en wegen, er det i sidste ende lykkedes!

Støttemure som terrænadskillelse

En terrænadskillelse bestående af støttemure er ikke kun velegnet til virksomheder. Også privatpersoner, skoler eller idrætsforeninger anvender denne løsning. Støttemuren bruges f.eks. som subtil adskillelse mellem parceller eller netop til at skjule mindre attraktive udsigter. Terrænadskillelsen behøver ikke nødvendigvis være en grå betonmur. Med en finish f.eks. i træ eller murværk eller med beplantning får muren et andet udseende som eksempelvis ved Sportcentrum De Voorde i Voorthuizen.

Støjisolerende støttemure

En solid adskillelse med støttemure bruges også ofte som støjafskærmning på industriområder eller langs motorveje. Sidstnævnte realiserede vi f.eks. langs motorvejen A1 ved Bathmen, hvor Bosch Beton installerede antracitgrå betonelementer. Til dette formål tilpassede vi vores betonblanding til ordregiverens referenceprøve. Der vokser klatreplanter op mod denne støjmur, så den danner en helheden med landskabet.

Tilfreds kunde

Kunden er meget tilfreds med det færdige resultat. Især på grund af den pæne finish på alle synlige sider af støjmuren. Da Bosch Beton allerede tidligere har samarbejdet med moderselskabet Remmits, forløb samarbejdet med Schreuder Bouwen langs water en wegen problemfrit.

Mere information

Vil du vide mere om dette projekt eller om, hvilke skræddersyede løsninger vi kan tilbyde med vores støttemure til terrænadskillelse? Så kontakt vores rådgivere helt uden forbindende.