Bosch Beton - Kademuur van keerwanden langs bedrijf in Alphen aan den Rijn
HomeProjekterKajmur ved virksomhed i Alphen aan den Rijn

Kajmur ved virksomhed i Alphen aan den Rijn

For en virksomhed, som ligger ud til en bred, vandfyldt grøft i hollandske Alphen aan den Rijn, var der brug for et robust bolværk. Her er vores L-støttemure anvendt over en godt 70 meter lang strækning. Virksomheden er hermed sikret en stærk og fast kajmur.

Bolværk

Et bolværk af støttemure holder vand tilbage og forebygger oversvømmelse. Afhængigt af stedet beskytter bolværket mod en maksimal vandhøjde, ligesom her i Alphen aan den Rijn. Vandets tryk og kraft er enorm. Derfor er det vigtigt, at støttemurene er stærke nok til at kunne holde vandet tilbage.

Da arealet langs kajmuren er trafikeret, skal dette også kunne holde til stor belastning. Desuden er der lavet udsparinger i murene til drænrør. Med dette faste bolværk af præfabrikerede betonstøttemure undgås det, at jorden smuldrer væk, så vandet får frit spil.

Mangeårigt samarbejde

Gebr. Olieman bad os afgive et tilbud på levering af støttemure til opførelse af denne kajmur. Bosch Beton har haft et godt samarbejde med Gebr. Olieman i mere end 25 år. Til dette projekt anvendte vi 18 L-støttemure med en højde på 3 meter over en strækning på 70 meter.

Yderligere oplysninger

Vil du vide mere om dette projekt eller om, hvilke skræddersyede løsninger vi kan tilbyde med vores støttemure til bolværker? Så kontakt vores rådgivere helt uforpligtende.