Jonge agrariërs van De Groene Kring en PJGU Langbroek bezoeken Bosch Beton
HomeOm osNyhederUnge landmænd på besøg hos Bosch Beton

Unge landmænd på besøg hos Bosch Beton

Bosch Beton udviser socialt engagement og slår dørene op for andre. På blot én uge har vi haft besøg af 90 unge landmænd fra to ungdomsorganisationer, henholdsvis De Groene Kring i belgiske Leuven og PJGU fra hollandske Langbroek. De to organisationer fik bl.a. en præsentation af Bosch Beton, tips om optimal ensilering og en rundvisning på vores moderne fabrik.

18 november 2022

De Groene Kring

Denne overordnede ungdomsorganisation for den flamske land- og havebrugssektor har medlemmer på mellem 16 og 35 år. På anbefaling fra en af vores faste belgiske kunder aflagde en delegation fra denne organisation et besøg hos Bosch Beton.

Brechtje van den Beuken-van den Bosch, en af Bosch Betons CEO’er, præsenterede vores virksomhed, besvarede spørgsmål og drøftede forventninger og udfordringer for de unge i sektoren. Herefter gav en af vores landbrugskonsulenter, Cor Molenaar, de unge et større kendskab til konservering af grovfoder. Herpå fulgte en rundvisning af selskabet på vores moderne fabrik. Efter en dejlig frokost fik gruppen udleveret goodiebags, og turen gik videre til den mælkeproducerende bedrift De Genders i byen Giesbeek. Her blev de unge landmænd vist rundt i stalden og fik en præsentation af vores plansiloelementer kombineret med et Agridek-afdækningssystem.

PJGU Langbroek

PJGU er en ungdomsorganisation med overvejende landbrugsmæssig baggrund af og for unge i området omkring landsbyen Langbroek. En interessant og forskelligartet gruppe, hvoraf et af medlemmerne faktisk havde været med til at opføre vores nye fabrik. Sådan kan livet tage en uforudsigelig drejning!

Vi bød gruppen velkommen hos os i Barneveld til en præsentation og rundvisning på fabrikken. Denne gang stod Bosch Betons anden CEO, Gerard van den Bosch, for præsentationen og besvarede spørgsmål fra salen. Derudover holdt Cor Molenaar et indlæg om konservering af grovfoder. Efter dette besøg kendte alle til vores støttemursløsninger til plansiloer og de mange muligheder i bygge- og anlægssektoren. Da der ikke var tid til at spise frokost sammen, fik de en madpakke med til turen videre. Og naturligvis også en goodiebag!
Gruppen skulle videre til et virksomhedsbesøg hos Tobroco Giant, en maskinfabrik i Oisterwijk, som bl.a. producerer gummigeder.

Yderligere oplysninger

Er du også interesseret i at komme på virksomhedsbesøg hos Bosch Beton? Eller vil du vide mere om, hvordan Bosch Beton arbejder med CSR? Så kontakt Brechtje van den Beuken-van den Bosch eller Gerard van den Bosch.